12 ANI DE LIBERTATE

 

Imobiliarele in viata mea  sunt acel curaj de a-mi privi viata din perspectiva creatiei, a perseverentei si a rezultatelor independente. Anul acesta sarbatoresc 12 ani de antreprenoriat, de libertate si independenta profesionala. 12 ani de cand sunt propriul  meu manager, al propriei mele afaceri, al propriei organizari si libertati personale, spirituale si profesionale.

Ani in care mi-am continuat zi de zi cresterea si evolutia, atat din perspectiva educationala, cat si profesionala. Este acel moment cand esti constient de propriile alegeri si de drumul pe care mergi, fiind multumit ca ai avut curajul sa iesi din randul angajatilor si sa devii propriul tau sef. Am lucrat ca angajata in viata mea doar 4 ani, urmand si in acei ani o crestere graduala si exceptionala, cautand ca la locul de munca sa invat tot ceea ce imi era util si corespundea cu obiectivele mele si ale firmei. Am evoluat rapid, incat sa imi dau seama ca societatea pentru mine este propria mea creatie si propriul meu adevar. Am refuzat sa merg cu valul si mi-am creat propriul ocean al dezvoltarii personale.

Nu este usor pentru o femeie sa renunte la stabilitatea si confortul ce ti-l ofera un loc caldut, cu un salariu bun, dar mi-am dorit mai mult. Am stiut ca pot, pentru ca parcursul vietii mele m-a invatat sa cresc si sa creez. Tot timpul am avut curajul sa renunt si sa merg inainte, sa fac pasi spre devenirea mea.

Imobiliarele sunt perspectiva cea mai inalta a vanzarilor si  pe cat de evoluat esti din perspectiva educationala, spirituala si profesionala, cu atat si rezultatele sunt in acord cu dorintele si realizarile asteptate.

Experienta m-a invatat an de an ca imobiliarele  sunt acea cale a intentiilor si succesului, iar palmaresul de tranzactionare, cat si oamenii intalniti pe acest drum m-au transformat in aceasta femeie puternica si plina de incredere. Sunt in acea profesie in care succesul depinde doar de mine si realizarile financiare nu au o limita. Este acea perspectiva prin care imi permit sa visez orice pentru ca stiu ca se poate indeplini.

Daca si tu doresti sa iti gasesti propriul adevar profesional si acea independenta financiara, libertate de exprimare si manifestare, atunci contacteaza-ma si iti voi arata cum!

Alatura-te echipei Etic Imob Expert si vei intalni cea mai performanta cale de a cunoaste fericirea!

Pentru ca aici nu vei cunoaste doar cum sa devii cel mai bun profesionist in imobiliare, aici vei invata cum sa ai cea mai armonioasa si autentica viata.

Experienta mea nu este doar o perspectiva de afaceri, este si o cale de recunoastere psihologica, pentru ca de 20 de ani practic psihologia vietii, aplicata  ca fundament de dezvoltare in Psihologia Imobiliarelor.

Sunt Psiholog, Psihoterapeut si Antreprenor in Imobiliare.

Te astept sa discutam despre cariera ta!

Diana Maria Dragomir 

 

 

 

Trimite CV

Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.