Bine ai venit in lumea fascinanta a imobiliarelor! Daca ai ajuns aici si citesti aceste randuri inseamna ca ai luat deja decizia de a fii parte din afacerea milioanelor de euro. Ai ales sa fii un consilier imobiliar de succes care sa tranzactioneze proprietati de milioane de euro. Ma bucur sa iti fiu indrumator pe aceasta cale si te asigur ca ai facut cea mai buna alegere!

 

                Lumea imobiliara este un drum si o alegere de viata, un stil, o metoda, un ritm aparte al vietii tale. Este acea arie spectaculoasa ce te poate schimba si te poate ajuta sa evoluezi si sa iti expansionezi viata. Procesul prin care vei invata si te vei implica este acea linie de planificare si timp pe care le aloci managementului afacerii tale. Vei fi propriul tau manager!

                Vei invata sa te organizezi si sa iti administrezi afacerea. Vei invata sa depasesti obstacole, sa faci analiza de proces imobiliar, sa comunici intr-un limbaj adecvat, in raport cu  nevoile clientilor tai, sa te pozitionezi in situatia contextuala gasind rezolvari si solutii. Fiecare tranzactie imobiliara, vorbeste despre experienta ta si despre abilitatile tale de vanzare. Aici vei invata sa devii cel mai bun vanzator, cel mai bun consilier imobiliar si vei avea parte de dezvoltare personala si psihologica.

                De ce sunt imobiliarele acele afaceri de milioane de euro? In lumea vanzarilor imobiliare, sumele de tranzactionare sunt mari. Aici nu ne raportam la produse si servicii cu preturi mici, de consum si de interes frecvent. In piata imobiliara se vand si se inchiriaza case, apartamente, terenuri, spatii de birouri, hoteluri, etc.

                Imobiliarele sunt o lume proprie ce te cuprind si te captiveaza, creand acel miraj al unei realitati complete si evoluate.

                Doar de tine depinde cat si cum te implici in acest domeniu profesional, pentru a avea rezultate nelimitate. Aici nu exista o limita de castig financiar. Exista o armonizare a resurselor si a interesului alocat in drumul tau catre succes. Efortul, timpul si energia iti apartin. Educatia, formarea si rezultatele le vom construi impreuna. Te astept si pe tine in lumea fascinanta a imobiliarelor!