Etic Imob Expert este o poveste imobiliara inceputa in 2009. Domeniul imobiliar mi-a fost acel drum si  perspectiva, din postura de angajat, timp de 10 luni de zile. Desi criza imobiliara si toate circumstantele economice ale acelei perioade nu erau favorabile acestei profesii, abordarea si alegerea mea a fost un mare succes. In agentia imobiliara unde am fost angajata, am avut un sistem foarte riguros, ce m-a propulsat pe culmi de performanta neasteptate, chiar mai mari decat mi-am imaginat

In urma succesului si a experientei capatate in domeniul imobiliar, am luat decizia sa abordez piata imobiliara ca liber profesionist.

Din 2010 pana in prezent am trecut prin mai multe restructurari de activitate independenta, atat ca angajator cat si ca agent imobiliar independent in piata din Romania. Am performat in relatia cu colaboratorii, partenerii si angajatii mei si pot sa spun cu mana pe inima ca am schimbat vieti. Am cunostinte, prieteni si prietene, angajati, care au vrut sa afle secretul prin care imobiliarele mi-au schimbat perspectiva de viata si mi s-au alaturat in acest domeniu de activitate profesionala, devenind si pentru ei profesia de consilier imobiliar acel drum al performantei si succesului.

Etic Imob Expert este atat o Agentie Imobiliara performanta, dar si un mediu educational de transformare si evolutie. Principiile dupa care functionam sunt transparenta, etica, profesionalismul, experienta, educatia permanenta, implicarea si promptitudinea.

Aici gasesti acel mediu potrivit si relevant pentru tine, fie ca esti client ce tranzactionezi cu noi, fie ca esti interesat sa incepi o cariera in imobiliare. Avem toata gama de instrumente si valori imobiliare, ca tu sa iti indeplinesti obiectivul la cele mai inalte standarde de performanta.

In continuare iti las doua videoclipuri de prezentare al parcursului meu profesional, ca sa intelegi ca in cautarile mele profesionale, nu am ajuns din prima pe acest piedestal al campionilor. A fost un drum lung, alambicat si evolutiv. Imobiliarele te asteapta si pe tine, atunci cand esti pregatit!

Mentionez ca in acelasi timp pe langa faptul ca sunt Manager de Agentie Imobiliara si Formator al Agentilor Imobiliari Educati, sunt si Psiholog, Pedagog, Psihoterapeut, avand peste 10 ani de studii universitare si postuniversitare. Mai multe detalii gasesti despre mine si pe www.jurnalulbinelui.ro

Etic Imob Expert este acea schimbare pe care o cauti!

Vino si tu in lumea imobiliara a campionilor!